Annons

Annons

Annons

Annons

NT Mat & dryck

Lerpottasill är perfekt för överbliven matjesill och laddat gräslöksland

Midsommar har kommit att bli en av mina favorithögtider. Trots att vädret kan vara lite lurigt många gånger så är det ju en av våra mysigaste traditioner.

Fredrik Rosell skriver om mat i Norrtelje Tidning XL. Han är kock på förskolan Småfolket och driver Instagram-kontot "Frallans mat och lantliv".

Bild: Norrtelje Tidning

Annons

Kanske också den mest prestigelösa högtiden när det kommer till maten. Sillunch, lite grillmiddag och jordgubbar med grädde eller glass så är man ju hemma liksom. Mer behövs inte på självaste midsommarafton. Ofta får man ju lite sill över dessutom. Av nån outgrundlig anledning så blir matjessillen ofta kvar. Varför är det så? Den är kanske lite svår att tycka om?

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan