AnnonsCredentia

Se Norrtäljes nya bostadsrätter – unika lägen

Det händer mycket i Norrtälje och den positiva framtidstron syns på flera sätt. Just nu växer bland annat ett nytt bostadsområde fram med både hyresrätter, bostadsrätter, radhus samt villor.

– Bergsklättraren och Lugnets Oas är två olika bostadsprojekt, men med samma höga standard, säger Erik Moberg, fastighetsmäklare.

Erik Moberg, fastighetsmäklare, och Martina Wingerud, projektledare för Lommarstranden på bygg- och fastighetskoncernen Credentia.

Bergsklättraren ligger i Lommarstranden som är Norrtäljes nya bostadsområde, men naturen och den lugna miljön på platsen är redan välkänd bland invånarna. I sjön Lommaren har fiske och vattenaktiviteter länge varit populärt, precis som skridskoåkning och skidor på vintern. De lummiga grönområdena som bäddar in de blivande bostäderna ger dessutom goda möjligheter för både friluftsliv och motion.

– Lommarstranden erbjuder ett stadsnära naturliv i ett barnvänligt område med naturen inpå knuten. Det nya området ligger högt uppe på ett berg med en fin utsikt. Det är ett unikt läge, säger Martina Wingerud, projektledare för Lommarstranden på bygg- och fastighetskoncernen Credentia.

I Lommarstranden byggs Norrtäljes nya bostadsområde. Ett perfekt läge nära både naturen och centrum.

Området utvecklas tillsammans med sex olika samverkansparter och totalt planeras det för cirka 1 200 bostäder. Ungefär 40 procent av bostäderna kommer att bli hyresrätter och resten bostadsrätter. Den 4 april i år satte kommunen spaden i jorden. Martina Wingerud var på plats och hon berättar att det känns spännande att få se arbetet med detaljplanen bli verklighet.

– Vi påbörjade försäljningen av de första bostäderna i maj. I Bergsklättraren bor du högt upp med en vacker vy mot Lommaren och Norrtälje Stad. Bostadsrätterna som är till salu är treor och fyror med planerad inflyttning 2024. Det är otroligt fina och välplanerade bostäder, säger hon.

Läs mer om projektet i Lommarstranden, se bilder och anmäl ditt intresse här.

Naturskön omgivning i Lommarstranden med både skog och vatten.

Men Lommarstrandsområdet är inte det enda projekt som det pratas om i kommunen. Kvarteret Lugnets Oas ligger bara två minuter från busstationen. Bostadsrätterna kommer att vara 1 till 4 rum och kök och de boende har möjlighet till parkering i garage med hiss hela vägen ner.

– Det är ett otroligt centralt läge. Norrtälje hamn, så som så mycket annat i Norrtälje, ligger inom promenadavstånd och flera handelsplatser ligger även i närheten, berättar Erik Moberg.

Läs mer om projektet Bergsklättraren i Lommarstranden, se bilder och anmäl ditt intresse här.

Läs mer om projektet Lugnets Oas i Niord, se bilder och anmäl ditt intresse här.

Kvarterets Lugnets Oas ligger mitt i Norrtälje, bara två minuter från busstationen.

Försäljningen av bostadsrätterna pågår just nu och ungefär hälften av objekten är redan sålda. Enligt Credentia kommer inflyttning att ske under sommaren 2024.

– Lägenheterna passar människor i alla åldrar och faser i livet, säger Erik Moberg och fortsätter berätta om de två olika projekten:

– Båda dessa områden ligger utmärkt ur pendlingssynpunkt. Lommarstranden med sitt unika läge ger möjlighet till ett centralt läge, i en helt ny stadsdel, samtidigt som du har naturen och strövområden runt knuten. I Niord bor du mycket centralt, men ändå inte mitt i stadskärnan.

Läs mer om projektet Lugnets Oas i Niord, se bilder och anmäl ditt intresse här.

"Bergsklättraren och Lugnets Oas är två olika bostadsprojekt, men med samma höga standard", säger Erik Moberg

Få mer information om Credentia Trygg och vad som krävs för att få ta del av trygghetspaketet här.

Fakta

Credentia Trygg

Credentia vill att du ska känna dig trygg i ditt bostadsköp. Med deras trygghetspaket har du möjlighet att skjuta upp ditt tillträde om du ej lyckats sälja befintligt boende. Båda projekten är dessutom certifierade enligt Trygg Brf.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Norrtelje Tidnings redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan