Annons

Annons

Annons

Fotbollssäsongen 2022 i Roslagen

► Häng med NT-sporten – veckans livesatsningar: Derby, ångestmöte och chans till revansch

Sporten fortsätter att livebevaka Roslagsidrotten. Här är vad som erbjuds den kommande veckan.

Text

Annons

LIVE-TV

Torsdag 2 juni

► Fotboll, match, 19.30:

På torsdag är det derbydags i division 5. Då tar Riala emot lokalkonkurrenten Rö på Lundbyvallen. Inför matchen ligger de förstnämnda trea i tabellen, medan de sistnämnda ligger sjua. För tillfället skiljer det fyra poäng mellan lagen till Rialas fördel. Sporten direktsänder mötet med start 19.25.

Annons

När lagen senast möttes bjöds det på en otroligt händelserik tillställning i Upplandscupen. Höjdpunkterna från det mötet kan du se här.

Annons

Lördag 4 juni

► Fotboll, match, 13.00:

Häverödal åkte på en tung förlust hemma mot Knivsta under den senaste helgen. På lördag har HSK chans att revanschera sig efter det. Då gästar Häverödal, som ligger femma i division 3 Uppland, tabellåttan Håbo. Sporten direktsänder mötet med start 12.55.

Måndag 6 juni

► Fotboll, match, 15.00:

Rimbo fortsätter att ha det tungt i division 1 och har bara tagit en poäng på åtta matcher. På nationaldagen har de blåklädda chans att förbättra sin poängskörd. Då ställs RIF mot tabellsjuan Kvarnsveden på bortaplan. Sporten direktsänder mötet med start 14.55.

LIVERAPPORTER

Tisdag 31 maj

► Speedway, match, 19.00:

Rospiggarna har inte alls kommit igång i säsongsstarten. De rödvita står på fyra raka förluster och ligger sist i Bauhausligan. Dessutom har man med sig fadäsen från i torsdags, när hemmamatchen mot Indianerna inte kunde slutföras på grund av att banan var för farlig. Nu vill Rospiggarna gå vidare från det – och den chansen kommer borta mot Masarna, som ligger näst sist i tabellen. Sporten liverapporterar från ångestmötet med start tio minuter före tejpen ryker.

Annons

Notera att fler livesatsningar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är enbart en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova redan nu.

Annons

Håll utik!

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan