Annons

Annons

Annons

Friidrott

Äntligen tillbaka! – NT sänder live från Roslagsbroloppet på söndag

Efter att ha ställts in på grund av pandemin de senaste två åren gör Roslagsbroloppet comeback på söndag.

Då är NT givetvis på plats och sänder live från Vårlyckan under dagen.

– Gör i ordning en kopp kaffe och häng med oss, säger Sportens Christopher Grönlund.

Text

På söndag sänder NT live från Roslagsbroloppet på Vårlyckans IP.

Bild: Christopher Grönlund

Annons

Vädret får säga vad det vill – nu radar vårtecknen upp sig ett efter ett.

På fredag inleds fotbollssäsongen i Roslagen och på söndag är det dags för ett kärt återseende.

Efter två år med pandemi gör det uppskattade Roslagsbroloppet comeback. Med start och mål på Vårlyckans IP går det åtta kilometer långa loppet genom Roslagsskogarna på grusvägar och asfalt.

Annons

Norrtelje Tidning sänder loppet live för dig som är, eller blir, prenumerant.

Annons

– Efter två inställda upplagor ska det bli väldigt kul att ge våra följare en rejäl bevakning av detta tydliga vårtecken som är Roslagsbroloppet ute vid Vårlyckan. Och vår förhoppning är att sändningen ska bli mer dynamisk än vad som vanligtvis är fallet, vilket i sin tur bör kunna leda till ännu större närvarokänsla. Så gör i ordning en kopp kaffe på söndagsförmiddagen och häng med oss på sajten och i nyhetsappen, säger Christopher Grönlund, sportredaktör på NT.

Som kommer att ta rygg på en del löpare och delvis följa dem i spåret. Dessutom kommer Sportens reporter Martin Lidholm samt tävlingsledare Jan-Olof Andersson finnas i studion på Vårlyckans IP.

Jan-Olof Andersson, som är tävlingsledare för Roslagsbroloppet, kommer dyka upp i NT:s sändning på söndag.

Bild: Christopher Grönlund

NT sänder tävlingsklasserna för seniorer som startar 12.00, sändningen går igång tio minuter innan. Från loppen med yngre löpare, som startar klockan 11, kommer NT publicera ett stort bildextra.

– Man kan förvänta sig en trevlig dag för både stora och små. De yngre förmågorna brukar få med sig gott om folk som är där och hejar, vilket innebär att det brukar skapas en väldig familjär stämning. Förhoppningsvis får vi hit någon framstående löpare från Uppland också. Vi ser fram emot att bjuda på en halvdags folkfest under söndagen, säger Jan-Olof Andersson, Roslagsbros IF.

Annons

Annons

För att se loppet måste du vara prenumerant på Norrtelje Tidning, något du enkelt blir genom att klicka här. Är du redan prenumerant kan du klicka här för att logga in och få tillgång till allt material på norrteljetidning.se.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan