Annons

Annons

Annons

Fotbollssäsongen 2022 i Roslagen

SUPERVECKAN: Så bevakar Norrtelje Tidning fotbollspremiären

Till helgen är det äntligen dags att dra igång fotbollssäsongen 2022.

Norrtelje Tidning laddar upp under hela veckan och sänder Rimbos och Rådmansös premiärmatcher i helgen.

Så här bevakar vi fotbollen i veckan:

Text

Bild: Christopher Grönlund

Annons

Tisdag:

Under tisdagskvällen laddar vi upp ordentligt inför det som kommer bli en av de mest intressanta duellerna den här säsongen – den mellan BKV Norrtälje och Rådmansö SK i herrarnas division 3. NT sänder live från båda lagens träningar på Norrtälje Sportcentrum under kvällen.

Först ut är BKV Norrtälje. Den sändningen startar 18.30, följt av Rådmansö klockan 20.00.

Annons

LIVE-TV 18.30: Premiärvecka för BKV – se uppsnacket här

Annons

LIVE-TV 20.00: Historisk premiärvecka för RSK – se uppladdningen här

Onsdag:

På onsdag är det dags att istället rikta blickarna mot damernas division 1. Tuffaste utmaningen på länge väntar för Rimbo IF i och med omstruktureringen av landets division 1-serier. Topp fem krävs för att vara säker på ett nytt kontrakt.

Se uppladdningen från Mullevallen på onsdag kväll med start 19.00.

Lördag:

Premiärdags #2! Rimbo gästar Vaksala i sin seriepremiär. Den matchen börjar 14.00 och sändningen startar tio minuter innan.

Söndag

Premiärdags! Först ut på säsongen och i NT:s livesatsning är Rådmansös historiska premiär borta mot Viggbyholm. Matchen börjar 14.30 och NT sänder live med start 14.25.

Förutom alla livesändningar kommer ett flertal reportage och läsningar att publiceras under veckan. Allt för att komma i rätt premiärstämning inför helgen.

– Äntligen är premiärveckan här och givetvis hoppas vi att det ska märkas hos oss på NT-sporten. Vi tar rygg på klubbarna som inleder seriespelet i helgen och skruvar upp ordentligt med både intervjuer, analyser och längre läsningar från Rimbo, Rådmansö och BKV. Det är bara att haka på, säger Christopher Grönlund, sportredaktör på Norrtelje Tidning.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan