Annons

Annons

Annons

Annons

Upplandscupen 2022

Häverödal kliver in i Upplandscupen – två nya livesända matcher på NT i helgen

Seriepremiären närmar sig, men än återstår ett par veckor av försäsongen.

I helgen kan du som är, eller blir, prenumerant på NT njuta av två livesända fotbollsmatcher med Häverödal och Rimbo.

– Det ska bli jäkligt spännande att se var de står inför 2022, säger Christopher Grönlund, sportredaktör på NT.

I helgen sänder NT livefotboll med Häverödals SK och Rimbo IF.

Bild: Privat, Tobias Stahl

Annons

Tidigare under försäsongen har NT visat dubbla derbyn från Upplandscupen live på sajten. På lördag är det dags för nästa match i den lokala försäsongscupen.

Nyblivna division 3-laget Häverödals SK kliver in i gruppspelet när man tar emot Östhammars SK på Hallsta IP:s konstgräs, med avspark 12.00. Östhammar leder gruppen efter att ha vunnit premiärmatchen borta mot IF VP Uppsala med 2–3.

Annons

Fakta

Så sänder NT i helgen

Lör 12 mars 12.00: Häverödals SK – Östhammars SK

Sön 13 mars 13.30: Rimbo IF – Boo IF

Tiderna anger avsparkstid. Sändningarna börjar fem minuter innan.

Med reservation för ändringar.

Annons

Även på söndag blir det livesänd fotboll på norrteljetidning.se. Klockan 13.30 tar Rimbo IF emot Stockholmslaget Boo IF, som till vardags hör hemma i division 1 södra Svealand, på Mullevallen.

Träningsmatchen blir den fjärde i ordningen för Rimbo som hittills inte lyckats vinna. Dock blir det den första på hemmaplan, något som kan tala till Roslagsklubbens fördel.

– Fotbollsbevakningen trummar på och det känns fantastiskt att chansen nu har kommit till Häverödal och Rimbo – som är de två av de absolut mest intressanta lagen vi har i vårt bevakningsområde. Det ska bli jäkligt spännande att se var de står inför 2022 och det känns lika glädjande att kunna erbjuda våra läsare och tittare samma möjlighet, säger Christopher Grönlund, sportredaktör på Norrtelje Tidning.

För att se helgens fotbollsmatcher måste du vara prenumerant på Norrtelje Tidning. Klicka här om du ännu inte är prenumerant, eller här för att logga in och få tillgång till allt material på norrteljetidning.se.

Annons

Annons

Till toppen av sidan