Annons

Annons

Annons

Innebandy

Heta Roslagsderbyn – NT satsar på livesänd innebandy: ”En riktig tittarfest”

Prestigefullt och högintressant.

Två ord som beskriver division 3-derbyt mellan Väddö IF och Midas IBK, som är en av tre innebandymatcher som NT kommer sända för dig som är prenumerant.

– Nu vill vi ta tillfället i akt och vara på plats när nya historier ska skrivas och nya hjältar föds, säger Christopher Grönlund, sportredaktör på NT.

Text: 

NT kommer att sända tre innebandymatcher de kommande veckorna.

Bild: Jessica Eriksson, Tobias Stahl

Annons

Spelare har vandrat mellan lagen och matcherna bjuder alltid på dramatik. När NT inleder sin satsning på livesänd innebandy är division 3-derbyt mellan Väddö IF och Midas IBK en av matcherna som står på menyn.

Hösten 2020 möttes lagen i gruppspelet till DM, där Väddö drog det längsta strået och vann med 6–4. På grund av pandemin blev det inga fler möten under fjolårssäsongen.

Annons

TV: Återupplev det bästa från DM-matchen mellan Midas och Väddö hösten 2020

Inbäddat innehåll

I november kryssade laget i Hallstaviks sporthall, där Viktor Haeger Sjöström punkterade matchen med sitt 5–5-mål i tredje perioden.

Fredagen den 11 mars möts lagen åter igen. Denna gång i Vikingahallen i Väddö. Matchen startar 19.00 och du som är prenumerant på NT kommer kunna se den live på sajten.

Annons

Under de kommande veckorna kommer NT att sända ytterligare två matcher från de lokala innebandyserierna. IBF Roslagsalliansens möte med Enköpings IBK U i herrfyran och damderbyt mellan Midas och Roslagsalliansen i division 3.

Fakta

Här är matcherna som NT sänder:

Ons 9 mars 19.30: IBF Roslagsalliansen – Enköpings IBK U, division 4 herr

Fre 11 mars 19.00: Väddö IF – Midas IBK, division 3 herr

Fre 1 april 19.30: Midas IBK – IBF Roslagsalliansen, division 3 dam

Med reservation för ändringar.

– Innebandyn i Roslagen innehåller ett par riktigt heta derbyn och genom åren har det bjudits på fina drabbningar. Nu vill vi ta tillfället i akt och vara på plats när nya historier ska skrivas och nya hjältar föds. Därför känns det riktigt kul att kunna erbjuda vår publik derbyna mellan Roslagsalliansen och Midas i damtrean samt Väddö mot Midas i herrtrean. Den senare matchen blev en riktig tittarfest senast vi sände DM-drabbningen från Hallstaviks Sporthall och givetvis vill vi upp på samma nivå igen, säger Christopher Grönlund, NT:s sportredaktör.

Annons

För att se sändningarna från innebandyn måste du vara prenumerant på Norrtelje Tidning, eller någon annan av Bonnier News lokala sajter. Är du redan prenumerant kan du klicka här för att logga in och få tillgång till allt material på norrteljetidning.se. Vill du bli prenumerant blir du det enkelt genom att klicka här.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan