Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Säsongspremiär för BKV – NT sänder träningsmatchen mot Vallentuna: ”Oerhört intressant”

På lördag klockan 14.00 inleder BKV Norrtälje försäsongen hemma mot Vallentuna.

Du som är prenumerant på NT ser matchen live på norrteljetidning.se med start 13.55.

– Det ska bli oerhört intressant att se vad division 3-klubben har på gång, säger Christopher Grönlund, sportredaktör på NT.

NT sänder BKV Norrtäljes premiärmatch på lördag.

Bild: Christopher Grönlund

Annons

BKV Norrtälje slutade på sjätteplats i division 3 norra Svealand efter 6–1-segern i den sista omgången mot Uppsala-Kurd.

Sedan dess har mycket hänt. Bland annat har tremålsskytten från säsongsavslutningen, Frederic Kayembe, lämnat laget.

På lördag inleder BKV årets försäsong med att ta emot division 4-laget Vallentuna på Sportcentrums konstgräs. En match som startar 14.00 och som du som är prenumerant kommer att kunna se live på sajten och i appen.

Annons

Annons

– BKV hade ett spännande förstaår med Jan Stahre vid rodret och frågan är om inte det svåra andraåret lär bli ännu lurigare nu med tanke på hur många startspelare som faktiskt har lämnat klubben. Därför ska det bli oerhört intressant och se vad division 3-klubben, som för första gången på år och dagar utmanas av en annan Roslagsklubb i serien, har på gång i detta första riktiga test som är träningsmatchen mot Vallentuna, säger Christopher Grönlund, sportredaktör på NT.

Lördagens match är det första testet för BKV Norrtälje, som har ett gäng träningsmatcher inplanerade under de kommande veckorna. Dessutom inleder man gruppspelet i Upplandscupen i slutet av februari.

NT har som ambition att sända fler matcher under försäsongen, inklusive Upplandscupen. Mer information om det följer. För att kunna se alla matcher måste du vara prenumerant på NT, något som du enkelt blir genom att klicka här. Är du redan kund kan du klicka här för att logga in och få tillgång till allt material på norrteljetidning.se.

Annons

Annons

Till toppen av sidan