Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Hur tänker ni, Postnord?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Alla dagar blir vi påminda om att tänka på klimatet och vara aktsam med moder jord, vilket jag försöker, alla dagar. Men i det här fallet får jag vika mig och Postnord kan fortsättningsvis lägga klimatsmart-tänket på mina axlar. Det skriver insändarskribenten.

Annons

Kära Postnord - tacksam att få veta hur ni tänker, eller kanske inte tänker!

Som privatkund, boende i Norrtäljes närområde med gångavstånd till posten, vill jag av naturliga skäl hämta mina försändelser där och inte bli hänvisad till att ta bilen för en resa på 30-45 min (enkel väg) för att hämta. Klimatsmart?

Kontaktar Postnord per telefon. Får sitta i kö 25 min för att be att försändelsen ska vidarebefordras till mitt närmsta ombud. Ber även att Postnord ändrar, så att jag i framtiden får hämta på mitt närmaste postombud, men se det går inte. När jag ifrågasätter blir svaret att hen ska skicka min önskan vidare.

Annons

Annons

Jag kan inte se vinsten i detta förfaringssätt att jag som privatperson ska behöva köra x-antal mil för att hämta min försändelse när jag har ett ombud på gångavstånd! Upprörande.

Alla dagar blir vi påminda om att tänka på klimatet och vara aktsam med moder jord, vilket jag försöker, alla dagar. Men i det här fallet får jag vika mig och Postnord kan fortsättningsvis lägga klimatsmart-tänket på mina axlar.

För mig som kund är det bara irriterande och slöseri med tid, energi och pengar.

Atiram

Annons

Annons

Till toppen av sidan