Annons

Annons

Annons

Annons

Norrtälje Idrottsgala 2021

Tre veckor kvar till Norrtälje Idrottsgala – så blir årets festkväll: ”Stolt och glad”

Om drygt tre veckor är det dags.

Då går Norrtälje Idrottsgala av stapeln för nionde året i rad – även denna gång i en anpassad och digital upplaga.

– Det kommer bli en fantastisk kväll och vi ser verkligen fram emot att dela den med alla, säger konferenciern Linda Wrangell Sjögren.

Text: 

Linda Wrangell Sjögren och Karolina Losell ser fram emot årets idrottsgala. Precis som förra året blir idrottsgalan digital på grund av coronapandemin

Annons

Dags att rösta – här är alla kandidaterna till NT:s Guldankare

Idrottsåret 2021 har varit ett steg tillbaka till det normala – även om så väl pandemi som restriktioner ständigt har varit närvarande i parti och minut för klubbarna, utövarna och aktörerna som utgör Roslagsidrotten.

För projektgruppen som anordnar Norrtälje Idrottsgala har det inte varit några undantag – och om drygt tre veckor är det skarpt läge.

Fredagen den 11 februari klockan 20.00 är äntligen dags för årets stora idrottsfest – och precis som förra året blir det en livesänd och digital upplaga som visas på norrteljetidning.se och i appen.

Annons

Den pågående pandemin av covid-19 sätter tyvärr även i år stopp för en fysisk gala. Därför väljer projektgruppen för Norrtälje Idrottsgala att göra en uppföljning på förra årets lösning och ställer om, istället för att ställa in, berättar Linda Wrangell Sjögren och Karolina Losell, konferencierer för galan.

Annons

Och precis som under föregående idrottsgala kommer merparten av de nominerande inte att finnas på plats under direktsändningen, utan kommer i stället att uppvaktas på andra sätt.

– Jag tycker verkligen att det känns jättefint att vi, trots de tuffa pandemiår som vi har bakom oss, kan få möjlighet att fira idrotten och all den fantastiska föreningsverksamhet som finns i Roslagen. Och i dessa tider känns det viktigare än någonsin att vi tillsammans bidrar till att främja folkhälsan, säger Karolina Losell.

Hon får medhåll av sin kollega, Linda Wrangell Sjögren.

– Jag instämmer helt i det Karolina säger. Jag är både stolt och glad över att vi trots den fortsatta pandemin och dess restriktioner kan genomföra Idrottsgalan som den hyllning till idrotten, idrottsprestationerna, personerna och föreningarna i vår kommun som galan faktiskt är, säger hon.

– Det kommer bli en fantastisk kväll och vi ser verkligen fram emot att dela den med alla.

Carl Juborg, chefredaktör på Norrtelje Tidning, ser också fram emot galakvällen.

Bild: Måna Jonsson Roos

Även Norrtelje Tidnings chefredaktör, Carl Juborg, ser fram emot galan och tror att en digital upplaga även detta år kan bli en fullträff.

Annons

– Idrottsgalan är ett evenemang som förenar förenings- och idrottslivet i kommunen och det är viktigt att lyfta de som gjort skillnad inom sin idrott och presterat på topp det gångna året. Det kommer bli en sprakande digital gala, säger Carl Juborg.

Annons

KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA PÅ DIN FAVORIT TILL NT:s GULDANKARE

Guldankaret för årets idrottsliga prestation 2021 delas ut i samband med Norrtälje Idrottsgala 11 februari.

Som vanligt är det Norrtelje Tidnings läsare som, tillsammans med en jury, utser vinnaren.

Rösta kan du göra i länken ovan, eller genom att skicka ett vykort, märkt NT:s Guldankare samt namnet på den kandidat du vill rösta på, till Norrtelje Tidning, Stora Brogatan 10a, 761 30 Norrtälje.

Senast den 26 januari behöver vi Din röst.

Annons

Annons

Till toppen av sidan