Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Norrtälje söder om ån

Läsartext
Lions skänkte tomtehemlisar till barn på akuten

Detta är en läsartext.

Sjuksköterskan på akutmottagningen Agnes Burman tog tacksamt emot julklapparna till sjuka barn.

Annons

Att hamna på akuten under jul- och nyårshelgerna är väl inte någon önskedröm, även om vi är så glada och tacksamma över änglarna som jobbar där, men några gör det av olika skäl.

Även barn kan bli sjuka eller drabbas av lättare eller värre åkommor och måste uppsöka akutmottagningen. Inte kul att vara sjuk och ännu värre att vara sjuk under helgerna.

Så kom ett mejl från Ingela Sånning, sjuksköterska på akutmottagningen, med undran om Lions kunde skänka några julklappar till barn som hamnar hos dem.

Annons

Annons

Naturligtvis. Lions hjälper i stort som i smått och den här undran var inget att fundera över.

Jag kan ju inte avslöja här vad paketen innehåller (tomtehemlis) men vi hoppas och tror att barn som blivit sjuka eller skadade under jul- eller nyårshelgen och kommer till akutmottagningen i alla fall ska få litet tröst genom någon av de 25 julklapparna som lämnats in. Gladast skulle vi vara om julklapparna förblev oöppnade.

Så var rädda om er och Lions Club Norrtälje önskar alla En riktigt God Jul och Gott Nytt År.

Rolf Hammarberg, text och foto

Bild: Måna Jonsson Roos

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy