Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ankaret Futsal Cup

Norrtelje Tidnings stora succé – krossar rekord: ”Helt fantastiskt”

Futsalfest i dagarna två. Norrtelje Tidning livesände rubbet. Det bidrog till ett nytt ståtligt rekord gällande antal nya digitala prenumeranter under en och samma vecka.

Olivia Norrman Abrahamsson var en av spelarna som stack ut under helgens futsalturnering, här intervjuad av NT-sportens Martin Lidholm.

Bild: Christopher Grönlund, Martin Lidholm

Annons

Det var i helgen den andra upplagan av Ankaret Futsal Cup avgjordes. Futsalturneringen arrangerades av Ankaret i samarbete med Norrtelje Tidning där alla matcher dessutom livesändes på tidningens sajt.

Massor av futsalgodis blev det under helgen, med både snygga mål, finter och dramatiska matcher – men också en tittarmässig succé.

Annons

Annons

– Det här var en av våra större satsningar. Gensvaret från tittarna och publiken visar att vi valde rätt. Fotboll, och i förlängningen futsal, är en jätteviktig grundpelare i vår bevakning och det här stora intresset ska vi självklart ta vidare, säger Christopher Grönlund som är sportjournalist på Norrtelje Tidning.

Nära 20 timmar av livesänd futsal blev det totalt och fotbollsmässigt en stark hemmadominans. Ankarets samtliga lag på både dam- och herrsidan, gick nämligen till final. Dessutom så var det Ankarets spelare som kammade hem stora delar av de individuella priserna.

Det blev dubbelt upp på segersidan för arrangören Ankaret – som hade samtliga av sina fyra lag i final.

Bild: Christopher Grönlund

Utöver den fotbollsmässiga succén så var intresset också stort för Norrtelje Tidning som livesände turneringen. Under veckan var kundtillströmningen så stor att det tidigare rekordet gällande nya digitala prenumeranter under en och samma vecka nu är slaget. Ökningen innebär att Norrtelje Tidning slår sitt mål gällande nya digitala prenumeranter med 214 procent under förra veckan.

– Det känns helt fantastiskt, förstås. Att sända närmare 20 timmar direktsänd futsal var tufft, men när vi ser resultatet så känns det värt varje minut.

Annons

Martin Lidholm, Christopher Grönlund, Wilhelm Edlund och Carl Juborg jobbade alla hårt för att sändningarna kunde streamas ut under hela lördagen och söndagen till den stora publiken som fick njuta av nästan ett dygn futsal.

Annons

Efter succén jobbar nu Norrtelje Tidning för att livesända ännu en futsalturnering i början av januari.

Se alla mål från finaldagen i spelaren nedan:

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy