Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Furusund-Yxlan-Blidö

Läsartext
En solskenshistoria från Yxlan med blåljus och lejon

Detta är en läsartext.

Fanny med Morris I och II. Vem som är vem framgår tydligt. Foto: Rolf Hammarberg

Annons

För några veckor sedan hade Lions Norrtälje en artikel i NT där vi berättade om att vi skänkt leksakslejon till ambulansen och polisen i Norrtälje.

Så kom det ett mejl till Lions Norrtälje:

”Hej  Vi såg i Norrtelje Tidning att ni givit blåljuspersonalen gosedjur. Jag vill bara berätta för er att då min flicka var 18 månader så behövde hon åka ambulans och fick då ett Lionslejon, som hon sover med varje natt sedan dess, nu är hon 8½ år. Hon har vid flera tillfällen då vi varit på marknader sökt upp just ert lotteristånd för att tacka för sin Morris. Det som känns tufft i mammahjärtat är att hon frågat flera gånger ”hur får jag tag i en ny Morris, min börjar gå sönder, den tappar sin man?” Vi har försökt hitta andra bra gosedjur men Morris är bäst. Mvh Anna”

Annons

Annons

Hjärteknipande och i Lions vill vi ju alltid hjälpa till i stort som i smått. Men vi hade inga Lionslejon kvar utan fick be ambulansen om att få tillbaka ett Lionslejon till Fanny. Och naturligtvis ställde ambulansen upp på det.

Så en gråmulen novemberdag styrdes kosan till Vagnsunda på Yxlan för att överlämna en ny Morris till Fanny. Glädjen var stor hos Fanny och även om Morris nr I var ganska tilltufsad så blir han naturligtvis kvar tillsammans med den nya fräschare Morris II.

En solskenshistoria som gladde oss i Lions Norrtälje med vårt måtto: Vi hjälper!

Rolf Hammarberg

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy