Annons

Annons

Annons

Fotbollssäsongen i Roslagen 2021

NT livesänder rysaren – Rimbo kan säkra kontraktet

Vid seger i den allra sista omgången talar väldigt mycket för att Rimbo IF säkrar kontraktet i division 1.
Vid förlust är risken stor att det är färdigspelat i ettan för den här gången.
NT livesänder söndagens fotbollsdramatik i Norrtälje.

Text

Rimbo IF hoppas få segerjubla och fira ett säkrat kontrakt på söndag.

Bild: Christopher Grönlund

Annons

Sporten sänder det helt avgörande mötet mellan Rimbo och Avesta på söndag. Missa inte det! Sändningen kommer att dyka upp på den här länken under matchdagen.

Förutsättningarna är givna. Med bara en omgång kvar i division 1 norra Svealand så är kontraktet ännu inte säkrat för Rimbo IF. Laget behöver vinna seriens sista omgång mot Avesta AIK och dessutom hålla undan målmässigt mot Vaksala SK som möter nästjumbon IFK Västerås.

Annons

Annons

Matchen spelas på Norrtälje Sportcentrum och Norrtelje Tidning livesänder dramatiken in i det sista. Utöver en spännande match, och rapportering av striden runt strecket väntar både analyser och intervjuer. En match att följa, med andra ord.

Sändningen startar 13.50 på söndag och kommer att publiceras på den här länken under matchdagen.

Vaksala SK behöver hämta in hela fem mål på Rimbo IF för att avancera förbi seriekonkurrenten i tabellen. Förutsatt att lagen samlar in lika många poäng i den sista omgången.

Rimbo IF ställts mot jumbon Avesta medan Vaksala möter nästjumbon IFK Västerås.

Du som redan är prenumerant har tillgång till matcherna utan extra kostnad. Vill du bli digital kund, och ta del av matcherna blir du det enklast här.

För bäst användarupplevelse rekommenderas apple-tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. Tack vare vår nya publiceringsplattform fungerar nu även chromecast och Apple Airplay i apparna.

Annons

Det går givetvis även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator. På norrteljetidning.se kommer matchen mot Avesta, och alla andra livesända matcher ligga kvar och repriseras.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan