Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotbollssäsongen i Roslagen 2021

► Häng med NT-sporten – här är veckans livesatsningar: Fotbollsfest och dramatik

Sporten fortsätter att livebevaka Roslagsidrotten. Här är vad som erbjuds den kommande veckan.

Bild: Jessica Eriksson, Christopher Grönlund

Annons

LIVE-TV

Lördag 30 oktober

► Fotboll, match 12.55:

Rimbo ligger fortsatt på säker mark i division 1 norra Svealand, trots förlusten under den senaste helgen. Med två omgångar kvar är det dock otroligt tajt i tabellen, där Roslagslaget bara ligger en poäng från nedflyttning. På lördag finns det en chans för Rimbo att utöka marginalen till botten, då man reser till Gästrikland för att möta tabellsexan Gefle. Sporten direktsänder mötet och sändningen drar igång fem minuter före avspark.

Annons

Annons

► Fotboll, match 13.55:

BKV Norrtälje tog en stark seger, med 3–0, borta mot Sala under den senaste helgen. På lördag vill de rödblå bygga vidare på det, när tabelltvåan Newroz kommer på besök. Sporten direktsänder mötet och sändningen drar igång fem minuter före avspark.

Notera att fler livesatsningar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är enbart en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova redan nu.

Håll utik!

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy