Annons

Annons

Annons

Nya norrteljetidning.se

Uppdatera din NT-app – missa inte några av dina lokala nyheter

I dag får din nyhetsapp och din sajt ett helt nytt utseende och dessutom fler och tydligare funktioner. Allt du behöver göra är att uppdatera din app och ställa in dina önskemål för att få alla dina lokala nyheter i din telefon.

Text

Bild: Lina Sköld

Annons

Du som redan är inloggad kommer att fortsätta vara det, och ditt användarnamn och lösenord kommer att vara desamma som tidigare. Det enda du behöver göra är att uppdatera appen i Appstore eller Google Play för att få tillgång till den nya appen. Du behöver alltså inte ta bort den gamla appen.

Uppdatera i Appstore och Google Play:

► Sök på Norrtelje Tidnings blå app och klicka på "uppdatera".

Annons

Annons

► Klicka sedan på "öppna" när uppdateringen är slutförd.

► I den nya appen kan du smidigt ställa in vilka pushar du vill ha till din telefon – för att inte missa det viktigaste från din ort, ämne eller lag.

Bild: Åsa Forsberg

I den nya appen kommer du att lättare kunna hitta det som du är intresserad av och vår nya design är lite ljusare, lite tydligare och mer överskådlig för att göra det enklare för dig att navigera bland innehållet.

Något många läsare har efterfrågat är en sökfunktion i appen. Det finns dock inte ännu, men ett tips när du ska söka på sajten är att skriva ”site:norrteljetidning.se” av din sökning i valfri sökmotor i din webbläsare.

Du som läser e-tidningen i appen behöver inte göra något, det är en egen app som kommer att vara oförändrad tills vidare.

Så här ser NT:s innehåll ut inne i den nya appen.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan