Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotbollssäsongen i Roslagen 2021

► Häng med NT-sporten – här är veckans livesatsning: Nyckelmötet som kan avgöra allt

Sporten fortsätter att livebevaka Roslagsidrotten. Här är vad som erbjuds den kommande veckan.

Bild: Jessica Eriksson, Christopher Grönlund

Annons

LIVE-TV

Lördag 16 oktober

► Fotboll, match 13.55:

Rimbo tar emot Selånger i division 1 norra Svealand under lördagen. Det kan bli en match som avgör båda lagens öden den här säsongen. Inför mötet ligger Rimbo precis under nedflyttningsstrecket (på 14 poäng), medan Selånger ligger precis över nedflyttningsstrecket (på 16 poäng). Med bara fyra omgångar kvar av årets säsong blir det här en oerhört viktig match för båda lagen. Rimbo måste nog gå för seger, och lyckas man ta tre poäng hamnar man på säker mark för första gången på väldigt länge. Vi direktsänder matchen, med start fem minuter före avspark.

Annons

Annons

Notera att fler livesatsningar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är enbart en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova redan nu.

Håll utik!

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy