Annons

Annons

Annons

Annons

Fotbollssäsongen i Roslagen 2021

Historiskt möte när Rådmansö kan avancera – NT livesänder: "Hoppas på tittarfest"

Aldrig tidigare har Rådmansö SK avancerat till division 3.
Nu är det möjligt.
Det historiska och helt avgörande mötet med IFK Visby sänds live, direkt på norrteljetidning.se.
– NT ska bevaka de heta matcherna, säger tidningens chefredaktör Carl Juborg.

NT livesänder Rådmansö i det historiska kvalmötet med IFK Visby på lördag. Sändningen startar 14.25.

Annons

Rådmansö SK är på väg mot sin livs säsong i fotbollsfyran. Andraplatsen i serien säkrades efter seger mot Palestinska FF i den allra sista omgången av division 4.

Detta innebär att Rådmansö kliver in i ett möte som kan ta laget till en nivå klubben aldrig tidigare huserat. En match ska avgöra allt, och det är segraren i division 4 Gotland, IFK Visby, som står för motståndet i kampen om en plats i division 3.

Annons

Annons

Matchen spelas på Sportcentrums konstgräs på lördag, med matchstart 14.30 och den högdramatiska tillställningen livesänds på norrteljetidning.se där sändningen startar 14.25.

— NT ska bevaka de heta matcherna och  när det ska avgöras. Det är viktigt. Vi hoppas på en tittarfest, säger Carl Juborg, ansvarig utgivare och chefredaktör på NT.

Arvid Slätis är en nyckelfigur i Rådmansö som hoppas kunna spela den historiska matchen trots skadebekymmer.

Bild: Christopher Grönlund

Rådmansö SK:s skyttekung Arvid Slätis berättar i en intervju inför matchen att hans status är osäker på grund av en knäskada men att han spelar om det krävs.

NT kommer utöver att sända matchen bevaka det hetaste som händer på och utanför planen, där intervjuer med både spelare och tränare väntar i samband med matchen.

Sporten sänder lördagens kvalmatch mellan Rådmansö och Visby. Missa inte det! Sändningen finns på den här sidan under matchdagen.

Till toppen av sidan