Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Läsartext
Allsång för sista gången

Detta är en läsartext.

Allsången vid Addarsnäs-kiosken den 7 aug var sista gången. Foto: Privat

Annons

Allsången vid Addarsnäs-kiosken den 7 aug var sista gången. Eftersom jag anordnat detta i så många år fick det nu räcka. Man ska ju sluta när det är som bäst, sägs det. Vi, mina musiker och jag, har försökt att ha ett allsidigt program. Mycket allsång, några solonummer och teater. Har varit uppskattat av publiken. Något som många sett framemot under åren. Till exempel hon som kom på cykel, kommer hon i år också, har några frågat.

Annons

Annons

Thomas har varit med från början, spelar både piano, dragspel och gitarr. Sedan kom Per med blås och klarinett bland annat.Vi behövde lite bas, då kom Gunnar med sin ståfela. Snart en hel orkester. Dragspel är ju också ett måste, då kom Robert, han tyckte det var så roligt, ville ha allsång varje vecka. Men det var endast en gång varje år. I år kom Magnus med sitt klaver, orkestern var fulltalig igen.

Vi har haft tur med vädret, ibland lite kallt kanske, men inget regn. Men sista gången blev blöt. Jag gick med upprullat hår hela dagen för att vara fin till föreställningen. Men det blev platt fall, det småregnade hela dagen och kvällen. Men publiken kom troget och satt kvar till slutet. Vi har också under åren haft hjälp med ljudet, en högtalaranläggning. Tack till dessa herrar. Stort tack också till mina kompisar som hjälp till med serveringen av kaffe med hembakat och kalla drycker under alla år.

Det blev en minnesvärd avslutning, på många sett. Stort tack till alla som bidragit till att mitt påhitt. Allsång har fungerat.

Inger Kragten

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy