Annons

Annons

Annons

Studenten 2021

NT är på plats – så här bevakar vi årets studentfiranden

Ännu ett år av annorlunda studentfiranden väntar. Uppdelade utspring, mindre avslutningar med få nära och kära som får vara med. NT är på plats under alla firanden och rapporterar direkt från skolorna för att ge närvaro och dokumentera några av de lyckligaste dagarna.

Följ studenten via livesändningar, bildextra och många artiklar här hos oss.

Text

Bild: Linus Chen Magnusson

Annons

Som varje år kommer NT att bevaka flera studentfirande runt om i kommunen. Trots rådande pandemi kommer vi att vara på plats och rapportera direkt (och coronasäkert).

Precis som förra året kommer utspringen att vara uppdelade klassvis och genomföras under flera dagar. Men istället för en hel veckas studentfirande som det var år 2020, blir det i år under två dagar.

LÄS OCKSÅ: Så kommer gymnasieskolorna genomföra sina studentfiranden

► Norrtelje Tidning kommer att dra igång studentbevakningen genom att livesända det första utspringet på Rodengymnasiet på torsdagen den 10 juni.

Annons

►Under fredagen den 11 juni befinner sig NT:s reportrar på de tre största gymnasieskolorna i kommunen för att fotografera och göra intervjuer. Vi besöker då Carl Wahrens gymnasium i Hallstavik samt på Skärgårdsgymnasiet och Rodengymnasiet i Norrtälje.

Annons

►En sammanfattning av studenten 2021 kommer att publiceras under fredagen den 11 juni på norrteljetidning.se, med flera bildsvep och tv-klipp.

Inbäddat innehåll

SKICKA IN EN STUDENTHÄLSNING – SÅ HÄR GÖR DU:

➤ Skicka in en bild och en hälsning till din student, mejla till: tipsa@norrteljetidning.se

➤ Skriv studenten i ämnesraden.

➤ Hälsningarna kommer att publiceras på vår Instagram @norrteljetidning

SÅ FÖLJER DU NT:S STUDENTBEVAKNING:

Alla artiklar hittar du under artikelserien Studenten 2021. I den blå NT-appen klickar du på "följ" under rubriken för att få alla nyhetspushar. Här hittar du också alla artiklar samlade på ett och samma ställe.

Annons

Exempel på studenthälsning. Skicka in din studentbild till oss, så fixar vi resten!

Annons

Under två dagar kommer studenterna att få springa ut klassvis från Rodengymnasiet.

Bild: Linus Chen Magnusson

Ida Elovsson tog studenten 2020. Likt förra året kommer få personer få vara på plats vid utspringen. NT kommer livesända, fota och intervjua studenterna.

Bild: Tobias Bernander

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan