Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
INSÄNDARE: Varför är det inte gratis för skolorna att åka buss?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Man kan faktiskt ha roligare lektioner om skolor åker på utflykter då kan man ha lektioner ute. Då behöver man ju åka buss för att komma dit. Det skriver insändarskribenten.

Bild: Simon Larsson

Annons

Jag tycker att det borde vara gratis att åka buss för skolor. Varför har dom tagit bort att skolor inte kan få åka gratis buss?

Jag tycker att det ska vara gratis för skolor åka buss. Förut kunde skolor åka buss gratis men sen tog dom bort det vilket är tråkigt. Det är inte alla barn som har råd att åka på sin fritid då är det perfekt om det skulle vara gratis att åka buss.

Annons

Man kan faktiskt ha roligare lektioner om skolor åker på utflykter då kan man ha lektioner ute. Då behöver man ju åka buss för att komma dit. Dels tror jag att inte lika många barn som skolkar för då tycker dom det är roligare att komma till skolan om man åker på utflykter.

Annons

För det sista finns det små skolor som inte har råd att åka buss. I så fall om det skulle vara gratis kan alla skolor som har möjlighet att åka buss göra det. Men man kan ändå inte åka nu när det är Corona pandemi. Men man behöver ju inte åka buss tillsammans skolan kan ju åka själv.

Alltså tycker jag att det borde vara gratis för skolor att åka buss.

Emilia Jansson

Annons

Annons

Till toppen av sidan