Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
INSÄNDARE: Varför tar föräldrarna lärarnas P-platser?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Folk parkerar i körbanan, i kurvan i bland. Blockerar gång och cykelbanan och det kan bli lång kö i körbanan när föräldrar väntar på att få komma fram, allt detta för att "JAG ska bara" eller "JAG har rätt till detta, det är skolans fel..." Det skriver insändarskribenten.

Bild: TT

Annons

Det är svårt med att hitta parkeringsplatser vid Jordens skola mellan cirka 7.45- 08.00 på morgonen och mellan 16.00-16.30 på eftermiddagarna.

De är svårt att ta sig in på området med bil då föräldrar parkerar hej vilt och tycker att de har all rätt till det.

Skolan har gått ut i mejl ett par gånger om att föräldrar inte ska parkera på lärarparkeringen och inte längs kanten på lärarparkeringen, då föräldrarna tar lärarnas platser och gör det svårt för dem att komma fram. De har även gått ut med att inte parkera framför grindingången till skolan, men där är föräldrarnas favoritplats att stå, trots förbud.

Annons

Annons

Jag vet att det är minst en annan förälder som också brukar påminna föräldrar/lärare som inte kör i 30, när de parkerar fel och vägrar stänga grinden efter sig, så vi är ju inte så populära bland de andra föräldrarna, men alla dessa idiotiska svar och bortförklaringar man får visar hur egoistiskt tänk människor har och det är skrämmande.

Folk parkerar i körbanan, i kurvan i bland. Blockerar gång och cykelbanan och det kan bli lång kö i körbanan när föräldrar väntar på att få komma fram, allt detta för att "JAG ska bara" eller "JAG har rätt till detta, det är skolans fel..."

Men föräldrar vill inte höra att de gör fel, för det är skolans fel att det är få parkeringar. Eller hur var det nu...

Ohlsson

Annons

Annons

Till toppen av sidan