Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Företag, se till att ta ert ansvar!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Företagen måste få högre krav på sig så att restriktioner följs och att vi som jobbar har en chans att följa dessa, vilket nu är omöjligt. Det är INTE okej. Det skriver insändarskribenten. Grafik: Stefan Hörberg/Rithuset

Annons

Nu under Corona när det krävs att alla tar ansvar för att minska smittspridningen så kör stora företag för fullt vilket gör att ingen kan följa en enda restriktion om att hålla avstånd.

Vissa saker som ska göras kräver att det är flera som gör och att en står tätt, men hur kan jag veta att människan är frisk och inte smittad? Det har kommit information om att det funnits personer som haft covid-19 som antagligen jobbat med smittan innan de känt att de har symtom.

Annons

Annons

Företaget verkar fullständigt skita i om det går att hålla avstånd, om en hinner tvätta händerna och om någon har närstående som är i riskgrupp!

Nu har jag fått nog och anser att företagen måste få högre krav på sig så att restriktioner följs och att vi som jobbar har en chans att följa dessa, vilket nu är omöjligt. Det är INTE okej.

Så företag, ta ert ansvar och Folkhälsomyndigheten - våga sätta ner foten och visa var skåpet ska stå så att det blir möjligt att jobba säkert, på riktigt. Människoliv är viktigare än ekonomi i en pandemi.

Hur många ska dö innan situationen ska tas på allvar?

Förbannad anställd

Annons

Annons

Till toppen av sidan