Annons

Annons

Annons

Norrtälje

Norrtelje Tidning ökar i räckvidd: "Ett imponerande lagarbete som ska hyllas"

NT har stärkt sin räckvidd under de inledande månaderna av 2020. Det visar Kantar Sifos senaste rapport. – NT står för ett imponerande lagarbete dagligen, säger Carl Juborg, chefredaktör och ansvarig utgivare på NT.

Annons

Den 16 juni släppte Kantar Sifo sin rapport (Orvesto Konsument 2020:1) gällande räckvidd för perioden 1 januari–30 april 2020.

Enligt den rapporten når Norrtelje Tidning 41 000 läsare dagligen (papperstidningen och e-tidningen) vilket är en tydlig ökning från samma mätperiod i fjol.

– NT har står för imponerande lagarbete dagligen, det ska hyllas. Våren har varit en utmaning för alla, men som jag tidigare tryckt på; det är få förunnat att vara en del av en så pigg och engagerad redaktion, säger Carl Juborg, chefredaktör och ansvarig utgivare på NT.

Annons

Annons

Huvudanledningen till att räckvidden blivit större är förstås att antalet prenumerationer har ökat.

- NT har precis som övriga titlar inom Bonnier News Local applicerat permitteringar vilket inneburit en helt ny vardag och andra prioriteringar.

- Att vi detta till trots ändå har ökat i räckvidd tyder på att vi har en uppskattad produkt men framförallt att hela enheten på NT, både redaktion och sälj, gör ett fantastiskt arbete varje dag. Vi är uppskattade där ute. Den är räckviddsökningen skulle inte vara möjlig utan ett oerhört viktigt och bra utfört arbete från alla medarbetare på NT, avslutar Carl Juborg.

Carl Juborg, chefredaktör Norrtelje Tidning.

Bild: Måna J Roos

NT har även tillväxt när det kommer till upplagan +1,9 procent sett över de senaste tolv månaderna, där print, e-tidning och digitala prenumerationer (total prenumerationsvolym) ingår. Parallellt med detta finns även en tydlig tillväxt när det kommer till läsarintäkter - som en direkt effekt av antal ökade prenumerationer.

SÅ HÄR MYCKET HAR NT ÖKAT

Räckviddsökning, Norrtelje Tidning, 1 januari 2020–30 april 2020 jämfört med 1 januari 2019–30 april 2019.

Annons

Mätningen 2019:1: 38 000.

Annons

Mätningen 2020:1: 41 000.

(+ 3000 - print + e-tidning mot samma mätperiod ifjol)

Mätningen 2019:4, för helår: 36 000 - undersökningen genomfördes under perioden 1 januari – 31 december.

Källa: Orvesto

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan