Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Norrtälje

Debatt
Ett oseriöst, olämpligt och olyckligt svar

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Vi föreslår att en byst av Norrtäljes grundare Gustav II Adolf uppförs i parken som bär hans namn i samband med stadens 400-årsjubileum år 2022. Det får Mats Wilzén att i förlängningen tänka på 1930-talets Tyskland, skriver Andrea Kronvall. Foto: Leif Blom, TT.

Annons

Mats Wilzéns svar på Sverigedemokraternas debattartikel om Gustav II Adolf är oseriöst, direkt olämpligt och mycket olyckligt.

Vår debattartikel handlar om att vi föreslår att en byst av Norrtäljes grundare Gustav II Adolf uppförs i parken som bär hans namn i samband med stadens 400-årsjubileum år 2022. Det får Mats Wilzén att i förlängningen tänka på 1930-talets Tyskland!

Annons

Annons

Han insinuerar en rad saker som är tagna ur hans egna fantasier och försöker tillskriva oss åsikter som helt enkelt inte är sanna. Jag känner Miljöpartiets båda gruppledare som sakliga, duktiga politiker och är därför besviken över att något liknande publiceras i Miljöpartiets namn här i Norrtälje kommun.

Mats Wilzéns artikel förtjänar inget utförligare svar utan jag nöjer mig med dessa kommentarer och hoppas att nivån höjs väsentligt till nästa debattomgång mellan våra partier. Jag utgår nämligen från att Miljöpartiet vill ha seriösa debatter och inte lumpen smutskastning.

Andrea Kronvall (SD), gruppledare

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy