Annons

Annons

Annons

Företagsgalan 2019

Stor bredd på de nominerade till nygamla priset ”Årets! 2019”

Ett "nygammalt" pris ska delas ut till en verksamhet som utmärkt sig extra mycket i Handelsstaden Norrtälje under året. – Det hette tidigare Årets butik och Årets Restaurang/kafé, men vi vill inte utesluta någon så vi har gjort två priser till ett, säger Tomas Johansson på Norrtälje Handelsstad.

Text

Tomas Johansson, centrum- och handelsutvecklare på Norrtälje Handelsstad, är med och utser tre kandidater till "Årets! 2019".

Bild: Måna J Roos

Annons

För sju år sedan delades det första priset ut till "Årets butik" av Norrtälje Handelsstad. Sedan lades priset "Årets Restaurang/kafé" till eftersom utbudet av restauranger och kaféer är stort. Nu har priset fått ett nytt namn, kort och gott; "Årets!".

– Norrtälje Handelsstad består av väldigt många olika branscher. Vi vill inte utesluta någon, oavsett hårfrisör, restaurang eller båtbutik så ska man prisas om man har gjort något bra, säger Tomas Johansson, centrum- och handelsutvecklare på Norrtälje Handelsstad.

En verksamhet som utmärkt sig extra mycket med nytänkande, samverkan och hållbarhet i Handelsstaden Norrtälje, kan vinna priset "Årets! 2019". – Har man gjort något bra, ska man prisas för det, säger Tomas Johansson, centrum- och handelsutvecklare på Norrtälje Handelsstad.

Bild: Måna J Roos

Annons

Varje år utser medlemmar och styrelsen i Norrtälje Handelsstad tre kandidater till utmärkelsen "Årets!".

Annons

– I år är de nominerade tre helt olika verksamheter som verkat för ett attraktivt Norrtälje och varit delaktiga i stadens utveckling, säger Tomas Johansson.

Endast medlemmar i Norrtälje Handelsstad kan bli nominerade och de måste uppfylla vissa kriterier där verksamheten till exempel; "Genom nytänkande, samverkan och hållbarhet skapat mervärden för såväl kunden som staden. Verksamheten skall visa på en hög tillgänglighet, ha en tydlig profil, vara innovativ och agera föredömligt gällande service och bemötande. Den ska dessutom ge en upplevelse utöver det vanliga.”

– Det är viktigt att hålla sig ajour, att lyssna på vad kunden vill ha. Det är ju kunden som gör att man kan fortsätta driva sin verksamhet, säger Tomas Johansson.

Priset delas ut på Roslagens Företagsgala den 7 november.

De tre nominerade till "Årets! 2019":

Thai Roslagen med motiveringen: "Thai Roslagen har med sin kvalitet och äkthet tillgängliggjort den thailändska och asiatiska upplevelsen till såväl stadskärnan som varje Rospiggs hem. Genom sin samverkan och idérikedom utgör Thai Roslagen en driven kraft i handelsstaden.”

Malungsbutiken med motiveringen: ”Butiken har huserat i samma lokaler i över fyra decennier och erbjuder hög kvalitet och kunskap om hela tillverkningskedjan. Kombinationen visar på genuin hållbarhet, en tydlig profil och erbjuder kunderna en trygg och tillgänglig upplevelse.”

Annons

Annons

Norrtälje Padelcenter med motiveringen: ”Genom sitt nytänkande har den senaste sport- och hälsotrenden tillgängliggjorts staden och dess invånare. Med sina generösa öppettider erbjuds här en samlingspunkt utöver det vanliga från tidig morgon till sen kväll.”

Så här röstar du:

Till och med den 27 oktober kan du rösta på de tre kandidaterna.

Thai Roslagen; Sms:a ÅRETS THAI till 720 72

Malungsbutiken; Sms:a ÅRETS MALUNGS till 720 72

Norrtälje Padelcenter: Sms:a ÅRETS PADEL till 720 72

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan