Annons

Annons

Annons

Norrtälje

Restaurangveckan i Norrtälje bjuder på billig matlyx: "Ett unikt samarbete"

Det har blivit dags att utforska några av Norrtäljes många smaker. Under restaurangveckan vill krögarna ge fler chansen till den möjligheten.
– Det här är ett unikt samarbete och ett fantastiskt tillfälle att få ut folk på stan, säger krögaren Håkan Cederwall.

Text

Kockar och krögare från de fjorton restauranger som är en del av Restaurangveckan, som arrangeras i samarbete med Norrtälje handelsstad och Norrtelje Tidning. Nedre raden från höger: Andreas Johannisson (Restaurang På G), Hillevi Lindblom (Pensionat Granparken), Jessica Johansson (Åtellet), Ellinor Fransson (Salt & Sea), Suneerat Jantharang (Thai Roslagen), Sandra Grann Wahlgren (Grannköket), Håkan Cederwall (Ett Glas, Harrys), Pelle Grann Wahlgren (Grannköket), Mohammed Raouf (S/S Norrtelje), Stefan Schönberg (Gyllene Räven), Sanna Fagerström (Åtellet), Jimmy Pettersson (Åtellet), Dennis Johansson (Salt & Sea), Jennie Åkerlund (Restaurang På G) och Cilla Wahlgren (Norrtälje Handelsstad).

Bild: Felicia Nordlund

Annons

Det nya konceptet Restaurangveckan är på intågande. Mellan den 14-20 oktober erbjuder fjorton restauranger i Norrtälje en matupplevelse för en billigare peng än vanligt.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan