Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Nu ingår ännu mer i din prenumeration – NT storsatsar på fotboll och speedway: "Unik journalistik från Roslagen"

Direktsänd lokalfotboll, e-tidning med nya funktioner, storsatsning på speedway och totalt 37 nyhetssajter med plusmärkt innehåll.
Allt ingår för dig som prenumerant.
Så här gör du för att få ut max av Norrtelje Tidning!

Loggar du in på norrteljetidning.se väntar ett digert sportutbud, med bland annat direktsänd lokalfotboll. Alla tv-sändningar ingår i din prenumeration.

Bild: Christopher Grönlund

Annons

Har du koll på allt som ingår i din prenumeration?

Om inte – logga in direkt på norrteljetidning.se och se till så att du verkligen får ut max som kund hos oss.

För det är en hel del.

Som komplettkund hos oss kan du bland annat läsa e-tidningen – den digitala versionen av papperstidningen som finns tillgänglig redan klockan ett på natten. NT:s e-tidning har nya funktioner som talsyntes där du kan få artiklar upplästa, men också ett e-tidningsarkiv där du kan bläddra i gamla exemplar av NT.

Du kan också ta del av exklusiva erbjudanden i Läsarshoppen, en sajt som är laddad med förmånliga priser på resor och biljetter till evenemang runt om i hela landet.

Annons

Annons

Som komplettkund hos oss kan du bland annat läsa e-tidningen – den digitala versionen av papperstidningen som finns tillgänglig redan klockan ett på natten.

Men framför allt har du ett väldigt brett nyhetsinnehåll att se fram emot, både på norrteljetidning.se och i NT:s nyhetsapp.

– Som inloggad läsare får du först och främst unik lokaljournalistik från hela Roslagen, allt vårt plusmärkta innehåll och nyhetsbevakning dygnet runt. Du får också tillgång till många fler sajter via vårt samarbete med andra medieaktörer via sverigeslokalnyheter,se, säger NT:s chefredaktör Daniel Nordström.

– Men du får också tillgång till vårt livesända tv-utbud som är en enormt viktig del av vårt journalistiska berättande. Bland mycket annat direktsänder vi lokal fotboll vid ett flertal tillfällen nu under våren.

Närmast på tv-schemat är derbyt i damernas division 5 mellan Riala och Rådmansö 17 april, samt division 4-derbyt på herrsidan mellan Rimbo och Rådmansö 18 april. Självklart hårdbevakar NT också Rimbos och BKV Norrtäljes äventyr i division 1 och 3. Här blir det både liverapporter och tv-sända matcher under säsongen.

– Satsningen på tv-sändningar under 2018 gav oss fin respons så det känns givet att fortsätta. Vi hoppas också kunna göra nya nedslag på den populära turneringen Flygfyren sommarcup i augusti, säger Carl Juborg som är nyhetschef för NT:s sportredaktion.

– Speedwaysäsongen är såklart också hyperintressant, dels när det gäller Rospiggarnas framfart i elitserien men även GP-tävlingen i sommar. NT kommer att hårdbevaka Rospiggarnas pressträff i maj och rapportera från varje match som alltid, säger Carl Juborg.

Annons

NT följer såklart Rospiggarnas framfart i elitserien men även sommarens Grand Prix-tävlande.

Bild: Pove Persson

Annons

Har du intressen på annat håll än Roslagen? Du kanske har ett favoritlag i en annan stad eller vill hålla dig uppdaterad av vad som händer där du har föräldrahemmet eller fritidshuset?

Kom ihåg att du som NT-kund har fri tillgång till väldigt många lokala nyhetssajter runt om i landet. Vi har samlat dem på sajten sverigeslokalnyheter.se där du får en bra överblick och kan utforska djupet i ditt utbud.

Totalt ingår 37 nyhetstitlar helt kostnadsfritt i ditt utbud - liksom våra sportsatsningar bandypuls.se och hockeypuls.se. Det finns alltså mycket att ta del av förutom NT, inte minst för dig som jobbar eller har anhöriga på andra orter än där du själv bor.

Det här får du som komplettkund hos oss!

✔ Papperstidningen måndag-fredag.

✔ E-tidningen – en digital version av papperstidningen på norrteljetidning.se/etidning (måndag-fredag). Finns även som app.

✔ Tillgång till all plusmärkt, oberoende och faktagranskad lokaljournalistik på norrteljetidning.se och i NT:s nyhetsapp.

✔ Lokala nyheter från nästan hela Sverige på 37 sajter och appar via sverigeslokalnyheter.se

✔ Liverapporterad och direktsänd sport på Hockeypuls och Bandypuls, finns både som sajt och app.

✔ Exklusiva och prisvärda erbjudanden på läsarshoppen.se

✔ Korsord och Sudoku i papperstidningen och digitalt

Annons

✔ Förmånliga erbjudanden på privatannonser.

Så här gör du för att logga in på NT!

Har du inloggningsuppgifter?

1) Vad bra! Gå till norrteljetidning.se/logga-in och fyll i inloggningsuppgifterna till ditt konto.

2) Klart! Du behöver bara logga in en gång på din dator, surfplatta eller mobil för att alltid vara inloggad.

Annons

Saknar du inloggningsuppgifter?

1) Bara lugn. Börja med att gå in på norrteljetidning.se/logga-in

2) Längst ned finns en länk med texten "Skaffa inloggningsuppgifter här". Klicka på den och följ instruktionerna.

3) Fyll i personnummer (som användes när du tecknade prenumerationen) eller kundnummer (finns på senaste fakturan) och ditt postnummer. Klicka på "Ok, fortsätt".

4) Fyll i e-postadress och välj ett lösenord. Det här blir dina inloggningsuppgifter. Fyll i dem och spara. Fyll i övriga obligatoriska uppgifter.

5) Klart!

Behöver du hjälp?

Välkommen att kontakta oss via norrteljetidning.se/kundservice eller ring 010-709 70 00. Öppet vardagar 8–16.

Så får du tillgång till 37 nyhetssajter runt om i landet!

Som prenumerant på Norrtelje Tidning har du även fri tillgång till 37 nyhetssajter från Skellefteå i norr till Markaryd söder. Vi säger, för exemplets skull, att du vill läsa Jönköpings-Posten:

Först och främst behöver du skapa en inloggning och det gör du på sverigeslokalnyheter.se. Här väljer du Jönköpings-Posten i listan bland titlarna, registrerar dig med samma e-postadress som du använder för att logga in på norrteljetidning.se och väljer sedan ett lösenord. 

Svårare än så är det inte – och när du väl skapat ett inlogg kommer du åt alla andra nyhetssajter som tillhör samma mediekoncern, i det här fallet Hall Media.

Annons

Annons

Till toppen av sidan