Annons

Annons

Annons

Fotboll

Ytterligare en klubb in i jakten på Forsberg – intresse från Premier League

Det fortsätter att ryktas om de svenska VM-spelarna i allmänhet och Emil Forsberg i synnerhet. Nu är det brittiska Daily Mirror som skriver att Everton är intresserade av att värva Leipzig-stjärnan.

Text

Sundsvallssonen Emil Forsbergs VM var kanske inte vad han själv hade hoppats på. Han stannade på ett mål i turneringen och blev utbytt när Sverige jagade kvittering i kvartsfinalen mot England. Trots det verkar "Mini-Foppa" ha gjort avtryck på de brittiska öarna, tillräckligt för att Premier League-klubben Everton ska ha fått upp ögonen för honom.

Emil Forsberg under matchen mot Mexiko i VM. Nu kan han vara på väg till Everton. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN /

Annons

Annons

Daily Mirror skriver att Liverpool-klubbens nya tränare Marcos Silva jagar en ytter och att Emil Forsberg står högt upp på hans önskelista. Sedan tidigare har italienska Gazzetta dello Sport berättat att Romas sportchef Monchi gillar den svenska 26-åringen, något som bland annat Sportbladet skrivit om, och som kan tolkas som ett intresse att knyta Forsberg till laget. Det återstår att se var han spelar sin fotboll i höst, än lär inte det sista ordet vara sagt.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan