Annons

Annons

Annons

Fotboll

Efter Sveriges uttåg – flera spelare tvekar om framtiden: "Det här kan ha varit min sista landskamp"

Sverige är ute ur VM efter förlusten mot England. För flera spelare i den svenska VM-truppen kan det var varit karriärens sista landskamp.
- Det här kan ha varit min sista landskamp, men det är inte helt säkert, säger lagkapten Andreas Granqvist till Fotbollskanalen.

Text

Andreas Granqvist och Gustav Svensson kan komma att tacka för sig i landslaget efter VM. Foto: Pontus Lundahl / TT /

Annons

Fotbollskanalen skriver att flera av de svenska spelarna kan komma att avsluta sina landslagskarriärer efter uttåget ur VM. Som exempel lyfter de Andreas Granqvist, 33, Sebastian Larsson, 33, Gustav Svensson, 31, Marcus Berg, 31 och Ola Toivonen, 31.

Det här är några av spelarnas kommentarer till Fotbollskanalen om framtiden i landslaget:

Andreas Granqvist:

Annons

- Vi får se vad som händer. Jag är bara otroligt besviken och ledsen. Jag har inte tagit något 100-procentigt beslut. Vi får se hur jag känner om några dagar, när jag pratat med Janne (Andersson, förbundskapten) om hur han och jag känner. Det här kan ha varit min sista landskamp, men det är inte helt säkert, säger han.

Annons

Ola Toivonen:

- Det är en bra fråga. Jag vet faktiskt inte. Det är oklart än så länge. Det är långt kvar till nästa mästerskap, och ska man vara kvar i landslaget är det lika bra att sikta på nätsa mästerskap. Jag är inte riktigt beredd att svara på det än.

Marcus Berg:

- Vi får se. Jag har inte tagit något beslut, men det är klart att det finns tankar. Men vi får se. Just nu vill jag bara ha semester, släppa fotbollen och umgås med familjen.

Sebastian Larsson:

- Man är bara besviken nu när vi har jobbat så hårt för att ta oss till en kvartsfinal i ett VM. Chanserna kommer inte igen för en själv. Jag har inget att säga om det.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan