Annons

Annons

Annons

GP-speedway i Hallstavik

MISSA INTE: NT storsatsar på GP i Hallstavik: "Sommarens häftigaste idrottslördag"

Nu börjar det närma sig!

På lördag avgörs det fjärde deltävlingen i årets GP-serie i speedway på HZ Bygg Arena i Hallstavik.

Sporten satsar stenhårt och kommer ge er allt ni behöver veta kring evenemanget.

Andreas Jonsson och Jason Doyle är de två hemmahoppen i Hallstaviks GP-tävling.

Annons

Drygt sju månader ha gått sedan bomben om att Hallstavik får arrangera en GP-tävling i speedway slog ner – och på lördag är det dags. Världseliten intar Roslagen och HZ Bygg Arena.

Det är det största sportevenemanget som någonsin nått Norrtälje kommun – och självklart kommer Sporten att bevaka tävlingen. Men vi är inte bara på plats på lördagen – hela veckan kommer ni få allt som rör arrangemanget.

– Det här blir sommarens häftigaste idrottslördag i Norrtälje. Inte nog med att Sverige spelar kvartsfinal mot England på eftermiddagen, på kvällen får vi också se världens främsta speedwayförare i Hallstavik. Den som såg intervjun med Mikael Teurnberg efter tisdagens seger mot Masarna behöver inte tvivla på hur stort det här är. För oss är det en unik händelse och givet att vi storsatsar på GP-tävlingen– hela veckan, säger Jacob Sjölin, tf nyhetschef på sporten.

Annons

Annons

Nyhetsartiklar, krönikor, magasin och mycket mer kommer att dyka upp på sajten och i NT under dagarna som kommer.

Sedan kommer allt fokus riktas mot Hallstavik, HZ Bygg Arena och Grand Prix på lördag.

– Redan nu har NT:s läsare kunnat ta del av en matig specialbilaga – och det kommer mer från vår speedway-kunniga redaktion. Det här är en helg som inte får missas, säger Jacob Sjölin.

Så bevakar NT-sporten GP-tävlingen i Hallstavik

Onsdag:

En GP-bilaga har landat i brevlådan tillsammans med er vanliga NT. Där kan ni bland annat läsa en lång intervju med den regerande världsmästaren, och Rospiggsföraren Jason Doyle.

Torsdag:

Andreas Jonsson: Hemmaföraren har fått ett wildcard till VM på hemmaplan. Läs en lång intervju med Jonsson inför lördagens stora händelse.

Fredag:

Studio speedway: Elitserieomgång betyder studioprogram. Få allt från tisdagens matcher – och vi kan nog utlova en och annan framåtblick mot lördagen också.

Träning: På fredag är det dessutom dags för träning på HZ Bygg Arena för GP-förarna. Sporten är såklart på plats för att ta pulsen på förarna dagen innan det gäller. Håll utkik på sajten under kvällen för flera nyheter från träningen.

Lördag:

Matchdag! Lördagen inleds med ett halvtimmes långt TV-magasin där vi snackar upp tävlingen och allt du behöver veta inför.

Annons

Liverapport! Har du inte lyckats få tag i en biljett till tävlingen så liverapporterar Sportens reporter från HZ Bygg Arena. Du kan följa den på norrteljetidning.se/sport med start 18.30.

Utöver detta, som vi kan lova er redan nu, kommer det komma mängder av nyhetsartiklar under veckan. Så håll utkik på norrteljetidning.se så missar du ingenting!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan