Annons

Annons

Annons

Norrtälje

Nobina bjussar på flyttlass med buss 676 – lottas ut bland nyinflyttade

Är du på väg att flytta till Norrtälje? Har du tur kan du skicka hela flyttlasset med buss. Den obligatoriska flyttpizzan ingår.

En person eller familj kan vinna en dubbeldäckare för att köra sitt flyttlass i november.

Bild: Nobina

Pendlarbussen 676, den blå livsnerven för alla som pendlar till och från Stockholm, är ett välkänt landmärke i Norrtälje. Bussen kör dagligen 8 000 resenärer till och från Norrtälje kommun.

Annons

Nu vill Nobina, som körbussarna i Norrtälje, lyfta busstrafikens roll för alla som bor och verkar i Norrtälje kommun. En del av det är en tävling där bussföretaget lottar ut ett helt flyttlass med buss 676.

Annons

– Det här är ett sätt för oss att visa hur 676:an gör det enklare att bo och leva i Norrtälje. En person eller en familj som ska flytta till Norrtälje får använda en dubbeldäckare för att köra hela sitt flyttlass under en dag, säger Malin Säker, marknadschef B2Cpå Nobina.

Det ställs dock ett krav på den eller de som vill vara med i utlottningen.

– Man anmäler sig via vår Facebooksida Minbuss676 och där måste man också motivera varför man ska vinna flyttlasset, säger Malin Säker.

Bästa motivering vinner oavsett om det är en person eller en storfamilj som ska flytta. Flyttlasset kommer sedan att gå i november.

Som en extra bonus kommerdet även att bjudas på flyttpizza. Flyttpizzan 676 säljs även under en begränsad tid på pizzeria Arena, Roslagens pizzeria och Norrtälje pizzeria.

Den obligatoriska flyttpizzan ingår.

Bild: Nobina


Åsa Forsberg

0176-795 88
asa.forsberg@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan