Annons

Annons

Annons

Annons

NHL

Carolina tappade 3–0-ledning i Eddie Läcks återkomst till Vancouver

Eddie Läcks återkomst till Vancouver såg ut att sluta med en säker seger när hans Carolina hade ledningen med 3–0 i mitten av den andra perioden. Då reste sig Vancouver och tidigare lagkamraten Jacob Markström, som spikade igen under resten av matchen när Vancouver till slut vann med 4–3 på övertid.

Eddie Läck fick se flera bekanta ansikten i nattens match mot Vancouver.

Bild: JONATHAN HAYWARD

Annons

Läs också: Eddie Läck inför NHL-starten: ”Jag har en väldigt bra chans nu”

Läck gjorde sin första NHL-start för säsongen i nattens bortamatch mot hans tidigare lag, Vancouver Canucks, efter att Cam Ward släppt in fem mål i premiären mot Winnipeg.

Annons

Läck såg länge ut att få återvända från västra Kanada med en seger efter att Victor Rask och Teuvo Teravainen gjorde varsitt mål för gästerna i slutet av den första perioden och Justin Faulk utökade ledningen till 3–0 i början av den andra. Men därefter höll tidigare lagkamraten Jacob Markström tätt, samtidigt som Vancouver producerade framåt.

Annons

Mål av Bo Horvat, Markus Granlund och Ben Hutton tvingade fram en förlängning där Brandon Sutter kunde avgöra för Vancouver efter endast 32 sekunder.

Läck noterades för 27 räddningar i matchen och får eventuellt en ny chans att notera säsongens första seger i Carolinas match mot Edmonton under natten till onsdag.


Andreas Olsen

andreas.olsen@mittmedia.se

Annons

Annons

Till toppen av sidan