Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Välkomna till världen – här är veckans nya rospiggar

Artikel 1 av 17
Veckans rospiggar
Visa alla artiklar

Här hittar du veckans nya rospiggar.

Annons

Skicka in din rospigg själv till [email protected], bifoga bild och text. Bilderna sätts in i tidningen i mån av plats och alla bilder för en vecka publiceras varje vecka på sajten.

Lova.

Lova föddes den 30 januari på BB Stockholm. Hon vägde 2 930 gram och var 47 cm lång. Mamma heter Jessica Eriksson och pappa Morgan Kjelldahl. Syskonen heter Freddy och Fanny, och familjen bor i Hallstavik.

Eli.

Den 8/11 2016 kl 22:38 föddes vår efterlängtade son Eli på SöS BB. Han vägde 3760 gram och var 53 cm lång. Stolta föräldrar är Stina Yllequist uppvuxen i Hammarby- Edebo och Stefan Nordberg uppvuxen på Yxlan, familjen bor nu i Stockholm.

Lo och My och storebror Oliver.

Nu har Oliver fått två små systrar!Den 15 mars tittade flickorna ut på BB Karolinska.Lo (till höger) som vägde 2590 gram och var 48cm och My (till vänstäer) som vägde 2520 gram och var 47cm.Storebror kan inte bli stoltare!Föräldrar är Ida Arnesson Och Tomas Franzén, familjen är bosatt i Norrtälje.

Luna Helmersson.

Måndagen den 20/3-17 blev Casper och Nova stolta syskon till Luna Helmersson.Hon föddes på BB Danderyd.Hon var 3635 gram och 53 cm lång. Föräldrar till denna guldklimp är Carina och Stefan Helmersson, de är bosatta i Norrtälje.

Tuva-Li.

Den 30/8-16 föddes Tuva-Li på BB Stockholm. Hon var 50 cm lång och vägde 3590 gram.Hennes fantastiska storasyster heter Elvira. Mamma heter Lina Ernstgård och pappa heter Tobias Jonsson. Familjen bor i Norrtälje.

Alla artiklar i
Veckans rospiggar
Annons